Witam,
Ze względu na to, że mój samochód od kilku miesięcy stoi w naprawie (wóz niezbyt popularny, a dzwon konkretny), zacząłem w końcu szukać czegoś na zmianę. Od "zawsze" podobały mi się Range Rovery i 4-Runnery, a teraz trafiłem na - jak mi się wydaje - dość atrakcyjne ogłoszenie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9857001
Samo ogłoszenie wskazuje na to, że samochód jest sprzedawany przez dealera Autożoliborz, ale po dodzwonieniu się tam dowiedziałem się, że RR należy do jednego z pracowników. Właściciel jest chyba na urlopie - ma wyłączony telefon i wraca w poniedziałek.
Do rzeczy: czy ktoś z Was zna ten konkretny samochód? Jeśli nie, to czy po tym jednym jedynym zdjęciu możecie już cokolwiek wywnioskować na temat ew. problemów? Ja widzę brak jednej zaślepki w zderzaku (czy nie powinno być tam seryjnych halogenów?), coś jak ognisko rdzy pod głównym lewym kierunkowskazem, oraz odstającą krótką listwę pod małym lewym kierunkowskazem. Plastikowy (?) lewy narożnik zderzaka sprawia wrażenie przytartego.
Czy jakieś szczeliny - na linii maska/błotniki, maska/atrapa chłodnicy, reflektor/błotnik etc. wydają się Wam podejrzane?
Nie chcę się wpakować na minę, a wolę się nie wybierać na oglądanie (mam daleko - mieszkam na Ursynowie (SW Warszawy), a samochód jest w Markach (NE Warszawy) i nie mam czym tam dojechać, a komunikacją miejską zejdzie mi półtorej godziny w jedną stronę) jeżeli już Wasze wstępne komentarze zasugerują potencjalne problemy.
Będę bardzo wdzięczny za rady i sugestie!
Pozdrowienia,
Kacper